Page 35 - WL bios2019_240x165_cover2020_lq_small version
P. 35
Πλαΐτη Αναστασία 162
ζάπη. Παιδιά: Κατερίνα ας-Βεστφαλίας, την εφημερίδα «Ηandelsblatt» και τον
Χαζάπη (Βachelor in όμιλο συμβούλων επιχειρήσεων «Boston Consulting
Accounting & Finance Group» στο Ντίσελντορφ, με το Χρυσό Μετάλλιο
και MBA από το STRATH- «Great Taste Awards» από τον Σύνδεσμο Καταστημά-
CLYDE University στην των Delicatessen Μεγάλης Βρετανίας στο Λονδίνο, με
Γλασκώβη, Διευθύντρια το Βραβείο Συσκευασίας - Ελληνικά Αστέρια 2004 για
Εταιρικής Ανάπτυξης της τις συσκευασίες Smart Pack & Μέλι Υμηττού από το
εταιρείας). Σπουδές: Από- Σύνδεσμο Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών Συσκευα-
φοιτη του Pierce College. σίας στην Αθήνα, με το Διεθνές Βραβείο Συσκευασίας,
Πτυχίο Οικονομικού Packaging Worldstars για τη συσκευασία Smart Pack,
Πανεπιστημίου Αθηνών World Packaging Organisation στο Σάο Πάολο, με το
(πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Πολλά σεμινάρια Management, Αστέρι Συσκευασίας – Ελληνικά Αστέρια 2006, με το
Marketing, Οικονομικών, Εξαγωγών κ.ά. Ξένες γλώσ- Βραβείο «Best Workplaces Hellas 2006» από το Great
σες: Αγγλικά, Γαλλικά. Επαγγελματική Σταδιοδρομία:. Place to Work Institute και ALBA Graduate Business
Διάφορες θέσεις στην εταιρεία «Αττική Μελισσοκομική School στην Αθήνα με το Βραβείο «Επιχείρηση & Πα-
Εταιρεία» για πολλά έτη έως και σήμερα. Πρόεδρος ράδοση» από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμε-
του εξαγωγικού Τμήματος του ΕΒΕΑ και Α΄ Αντιπρό- λητήριο Αθηνών. Διαβατήριο για την Επιχειρηματική
εδρος στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων (2012 Αρίστευση με τη διάκριση «Committed to Excellence
έως σήμερα). Εκπροσωπεί την εταιρεία της ως μέλος in Europe» (Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία)
στο Ελληνοκαναδικό Επιμελητήριο, στο Ελληνοαμερι- από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τη Διοίκηση Ποιότητας
κανικό Επιμελητήριο ως μέλος της Επιτροπής Διεθνούς (European Foundation for Quality Management –
Εμπορίου και στο Ελληνοαραβικό Επιμελητήριο. Κοι- EFQM, 2004) και από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης
νωνική Δραστηριότητα: Υπήρξε μέλος του Συμβου- Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ, 2004). Αστέρι Συσκευασίας - Ελ-
λίου των Οδηγών. Μέλος του Rotary Club Kηφισιά ληνικά Αστέρια 2006 για την συσκευασία Μελισσάκι
- Πολιτεία και πολλών άλλων συλλόγων. Πρόσφατα (PET) Αττική και Φίνο με ειδικό πώμα σιλικόνης για
μαζί με άλλες επτά γυναίκες επιχειρηματίες δημιούργη- ρύθμιση ροής. ISO22000 Πιστοποιητικό Διασφάλισης
σαν την εθελοντική ομάδα I for U που ασχολείται με Ποιότητας, «TÜV HELLAS» (TÜV NORD) Δέσμευση για
το Mentoring και την δικτύωση νέων γυναικών Επιχει- Ποιότητα, Πιστοποίηση EFQM (European Foundation
ρηματιών. Διακρίσεις: Επιλέχθηκε και βραβεύτηκε στη for Quality Management), ΕΕΔΕ, Αθήνα (2007). Βρα-
Μαδρίτη (2001), ως η μία από τις 40 (και η μοναδική βείο Superbrands για το Μέλι Αττική, Οργανισμός
από την Ελλάδα) σημαντικότερη γυναίκα επιχειρημα- Superbrands, Αθήνα Βραβείο iΤQi, Superior Taste
τίας για το έτος 2000 από τον Οργανισμό Star Group, Award 3 αστέρια, για το μέλι Αττική, International
στο θεσμό «Leading Women Entrepreneurs of the Taste & Quality Institute, Βρυξέλλες (2008). Βραβείο
World». Έλαβε επίσης βραβείο για την επιχειρηματι- iΤQi, Superior Taste Award 2 αστέρια, για το μέλι Φίνο,
κότητα στο «ATHENS BUSINESS WOMEN FORUM International Taste & Quality Institute, Βρυξέλλες
2018» που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Αττι- (2009). BRONZE BEE AWARDS 2010, Ελληνικό Ινστι-
κής σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό τούτο Επιχειρηματικής Ηθικής, Αθήνα (2010). Βραβείο
Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ).Η εταιρεία έχει τιμηθεί iΤQi, Superior Taste Award 3 αστέρια, για το μέλι Αττι-
από το 1928 μέχρι σήμερα με δεκάδες κορυφαία βρα- κή, International Taste & Quality Institute, Βρυξέλλες
βεία και διακρίσεις ποιότητας, με Χρυσά Βραβεία σε (2011). Βραβείο Superbrands για το Μέλι Αττική, Ορ-
διεθνείς εκθέσεις, με Βραβείο εκτός συναγωνισμού γανισμός Superbrands, Αθήνα Βραβείο iΤQi, Superior
(Hors Concours), στη Διεθνή Γενική Εμπορική Έκθεση Taste Award 2 αστέρια, για το μέλι Φίνο, International
στο Λονδίνο, με το Αργυρό & Χάλκινο Βραβείο από τη Taste & Quality Institute, Βρυξέλλες (2012). Βραβείο
Διεθνή Ένωση Μελισσοκόμων, «APIMONDIA» στην Επώνυμου Προϊόντος για το Μέλι Αττική, βραβεία
Αθήνα, με το Ευρωπαϊκό Βραβείο Τροφίμων στο Λον- Made in Greece, Ελληνική Ακαδημία Marketing
δίνο, με το Διεθνές Βραβείο Ποιότητας στη Μαδρίτη, (ΕΛΑΜ), Αθήνα. Βραβεία «Great Taste Awards», για
με το Πανελλήνιο Βραβείο Εξαγωγών από το Εμπο- τα προϊόντα μέλι Αττική, μέλι Φίνο, μέλι Αττική από τα
ρικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, με το Δι- θυμάρια των ελληνικών νησιών, μαρμελάδα Αττική
εθνές Χρυσό Βραβείο Ποιότητας, «Monde Selection» ροδάκινο, ταχίνι Αττική με ελληνικό μέλι, ταχίνι Αττική
στην Αθήνα και Βουδαπέστη, με το Μεγάλο Διεθνές με ελληνικό μέλι και πάστα φουντουκιού, χαλβάς Αττι-
Χρυσό Βραβείο Ποιότητας, «Monde Selection» στις κή μόνο με ελληνικό μέλι γεύση κακάο, χαλβάς Αττική
Βρυξέλλες, με το Βραβείο Υψηλής Ποιότητας Προϊό- γεύση κακάο, Σύνδεσμος Καταστημάτων Delicatessen
ντων και Υπηρεσιών από την Ευρωπαϊκή Ένωση Επιχει- Μεγάλης Βρετανίας, Λονδίνο (2013). Βραβείο «iΤQi»,
ρηματιών στην Αθήνα, με το Βραβείο Επωνύμου Προ- «Superior Taste Award 3 αστέρια», για το μέλι Αττική,
ϊόντος από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο «International Taste & Quality Institute», Βρυξέλλες
Αθηνών, υπήρξε Finalist στα Ανοιχτά Όσκαρ Οικονο- Σέλφ Σέρβις «Excellence Awards» (2014), βραβείο
μίας, Milestones, από το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανί- «Επενδυτική Ανάπτυξη – Δραστηριότητα», περιοδικό